Nettsider

Eksempler på våre nettsider finnes under Kunder og Kundeoversikt. Liker du stilen? Og har du tid til å skrive tekster og samle annet innhold til nettsiden din? Da kommer vi gjerne med et uforpliktende tilbud.

Oppdatering

Vil du legge ut nyheter selv? Da forenkler vi brukergrensesnittet og gir vi deg muntlig veiledning (eventuelt per telefon og Teamviewer hvis du bor langt unna).

Eksempler på nyttige, engelske opplæringsvideoer:

Om du ikke har tid eller lyst til å sette deg inn i systemet, gjør vi oppdateringsjobben for deg. Nyheter eller andre endringer i innholdet sender du oss i en e-post; vi gjennomfører disse innen to døgn.

WordPress

Vi lager hjemmesider basert på publiseringsverktøyet WordPress. WordPress er et Open Source system med et stort miljø av utviklere. Det gjør det lett å få tak i ønsket funksjonalitet. Siden 2007 har vi satset på WordPress, og det har vi aldri angret på.

Les mer om WordPress:

Oppfølging

Slik som mye annet trenger hjemmesider vedlikehold. Vi tar oss av den tekniske biten: oppdatering av WordPress, sikkerhetstiltak, backup av innholdet og brukerstatistikk. Vil du endre utseende, funksjonalitet eller innhold av hjemmesiden etter hvert? Bare ta kontakt; vi gjennomfører gjerne dine ønsker.

Priser

For å få et inntrykk av prisene våre se: Tjenester – Priser.