Andre tjenester

Søkemotoroptimalisering

En nettside laget av oss er lett å finne på nettet, så lenge du klarer å skrive om det du vil bli funnet på. Bruk rett og slett de ordene som du tror folk vil taste inn for å finne deg. Om du driver et kor, men kun skriver om sanglag blir du aldri funnet på ordet «kor». Om stedet hvor du holder til er av interesse, bør du nevne det. Helst på forskjellige måter.

Google Adwords – annonsering på nettet

For å lokke flere kunder til din nettside er det mulig å annonsere målrettet på nettet med små tekstannonser. Du betaler kun når den som leter i Google klikker på selve annonsen (som linker til din nettside). Også totalbeløpet bestemmes på forhånd. Denne digitale måten av annonsering heter Google Adwords. Eksempler på våre annonser i Google: Solhatt økologiske frø, Sogn Jord- og Hagebruksskule. Det er forresten ikke sikkert at du ser annonsene. Budsjettet kan ha blitt brukt opp, søkeordene kan trigge andre annonser, andre annonsører kan by større beløp for å bli vist, osv. Men bare prøv!

Google Apps – bruk nettet for det meste

Har du allerede vanlig e-post, men har du behov for synkronisering av e-post/kalendere og lagring av (felles) dokumenter på nettet? Da tilbyr vi å installere Google Apps for ditt domene. Da blir alle Gmail-funksjoner tilgjenglige for dine egne e-postadresser. Eksempler på brukere:

Priser

For en prisoversikt se Tjenester-Priser.