Google Adwords kampanje Sogn Jord- og Hagebruksskule

Google Adwords kampanje Sogn Jord- og Hagebruksskule

Sogn Jord- og Hagebruksskule er en videregående skole som har som mål å øke antall elever. Skolen tilbyr landslinje i økologisk landbruk og målgruppen er derfor elever fra hele landet. Ved siden av moderne WordPress nettsider, Facebook og Instagram, satser skolen på annonsering på nettet.

Når du for eksempel søker i Google på «landbruksskole», «agronomutdanning» eller «økologisk landbruk», vises en liten annonse fra skolen ovenfor søkeresultatene eller i sidespalten. Skolen betaler kun når du klikker videre til skolens hjemmeside, og avgrenser budsjettet på forhånd. Vi har definert relevante søkeord, skrevet annonsetekster – som matcher med søkeordene og nettsidens innhold -, og tilpasset disse underveis. Google Adwords er systemet som ligger bak.

WordPress hjemmesider til Sogn Jord- og Hagebruksskule
Facebookside til Sogn Jord- og Hagebruksskule