Andre tjenester

Søkemotoroptimalisering

Våre nettsider er lett å finne på nettet. Du trenger ikke å kjøpe inn ekstra tjenester (fra tilbydere som ringer deg). Det som er viktig er å skrive om det du vil bli funnet på.

Google Adwords – annonsering på nettet

For å lokke flere kunder til din nettside er det mulig å annonsere målrettet på nettet med små tekst- og bildeannonser. Du betaler kun når en klikker på selve annonsen (som linker til din nettside). Også totalbeløpet bestemmes på forhånd. Vi kan sette opp din Google Adwords-kampanje.

Google Apps – bruk nettet for det meste

Har du allerede vanlig e-post, men har du behov for synkronisering av e-post/kalendere og lagring av (felles) dokumenter på nettet? Da tilbyr vi å installere Google Apps for ditt domene. Da blir alle Gmail-funksjoner tilgjenglige for dine egne e-postadresser. Eksempler på brukere:

Bilder

Våre bilder fra nærmiljøet er til salg! Se: Tjenester-Fotografi eller Toms bilder på Flickr.

Redigering av bilder

For at nettsider og trykksaker skal gi et profesjonelt inntrykk, er det viktig at bilder vises så godt som mulig. Det gjelder skjæring, fargekorreksjon og skarping, men også måten filene blir lagret på på nettet. Vi tilbyr redigering av bilder for internett og andre bruksområder.

Priser

For en prisoversikt se Tjenester-Priser.